Profesionalni Makeup za oči – palete sjenila, olovke za oči, umjetne trepavice, maskare, primer za oči, olovke za obrve…

KATEGORIJE PROIZVODA
132.00Kn

Brazen Maskara – Black

 Mehronova Brazen Maskara je najnoviji must-have za sve ljubitelje šminke. Posebna formula s najlonskom infuzijom stvara divan volumen prianjajući se na najfinije trepavice što omogućuje njihovo maksimalno produljenje. Od korijena do vrha vaše trepavice su obložene prekrasnom mlaznom crnom, vodootpornom maskarom koja je laka kao pero i iznimno dugotrajna. Fleksibilna četkica odjeljuje svaku pojedinu trepavicu za glatku, ravnomjernu i jednostavnu primjenu. Sadrži hranjiva svojstva vitamina E. Proizvod se nalazi u tubi od 9g (0.32 oz.) za produženu uporabu.
 
79.00Kn

Detailz

Detailz je tekući koncentrat u boji, specijalno izrađen za pojedinosti te je neophodan za bilo kojeg vizažista za oslikavanje lica i tijela.

.

60.00Kn112.00Kn

E.Y.E Lashes Trepavice

E.Y.E Trepavice su glamurozne i dramatične. Podižu oči na sljedeću razinu! Budite zapaženi sa Mehron visoko kvalitetnim, intrigrantnim, ručno izrađenim sintetičkim trepavicama.

83.00Kn

E.Y.E Liner Olovka za Oči

Mehron E.Y.E. Olovka za Oči je dugotrajna, bogato pigmentirana kajal olovka za oči. Luksuzna tekstura koja klizi i daje maksimalnu fleksibilnost povesti će oči od klasično sofisticiranog dana u sparnu zadimljenu noć. E.Y.E Olovka ima više načina za izradu linija, definiranje i povećavanje očiju.

79.00Kn

E.Y.E Powder Sjenilo za Oči

E.Y.E. Powder sjenila za oči su baršunasto glatka i stisnuta u prah sa mat završetkom koje se nikada ne gruda i ne gužva. Lako se uklapaju i čine jednako dramatičan izgled očiju za pozornicu, ekran i ulicu.
96.00Kn

iNtense Pro Prešani Pigmenti

Naša bogato pigmentirana sjenila nude osnovnu paletu intenzivnih nijansi i baršunastu mat testuru koja se stapa s lakoćom. iNtense PRO Prešani Pigmenti su također dovoljno svestrani kako bi se koristili na više načina na kosi i na tijelu, za teatralni i dramatični učinak.

95.00Kn

Maskara PRO – Black

Izgrađeni slojevi trepavica u prekrasnoj, duboko pigmentiranoj i čistoj boji. Dostupna u bočici od 6 ml sa štapićem za nanošenje.
95.00Kn

Maskara PRO – Dark Brown

Postigni trenutnu dramu! Povećava gustoću i dužinu trepavica za izgled koji je hrabriji i intenzivo smeđi.

33.00Kn

Pencil Liner Olovka

Pencil Liner Olovka za šminkanje nudi neusporedivu ujednačenost i bogatu podebljanu boju za zanimljivije dizajne.
88.00Kn

Precious Sjajni Prah

Precious Sjajni prah je visoko pigmentirani prah stvoren za ekstremno lijepe svakodnevne makeup kreacije ili za posebne prilike. Ovaj bogati svilenkasti prah svestran je u primjeni od glave do pete za bilo koju priliku.