Profesionalni Makeup za usne – olovke za usne, palete ruževa, sjajila za usne…

KATEGORIJE PROIZVODA
61.00Kn

Glosstone Compact Sjajilo za Usne

Neka usne sjaje u prozračnim, svjetlucavim nijansama koje pružaju pravu količinu pokrivenosti i dodaju visoko sjajne tonove koje će upotpuniti svaki ten kože.

90.00Kn

Glosstone Pro Sjajilo za Usne

Glosstone PRO Sjajilo za Usne obogaćena je hidratantna formula koja nije ljepljiva, usnama daje sjajan, a ne mastan izgled. Ova formula nikada nije ljepljiva i dugo je nosiva.
464.00Kn

L.I.P Cream Paleta Ruževa za Usne

Mehron L.I.P Kremasta formula kombinacija je sočnog i hidratantnog ruža za usne sa intenzivnom pigmentacijom. Učinak koji usne čine luksuznim i kremastim sa bojom koja traje dan i noć.
68.00Kn

L.I.P Cream Ruž za Usne

Mehron L.I.P Ruž za Usne kremasta je formula i kombinacija sočnog i hidratantnog ruža za usne sa intenzivnom pigmentacijom.
83.00Kn

L.I.P Liner Olovka za Usne

Mehron L.I.P. Olovka za Usne klizi mekano i glatko i traje satima. L.I.P Olovka definira usne na prirodan i laskav način. Formulirana je za dugotrajnu upotrebu koja se ne suši.

93.00Kn

L.I.P Pencil – Olovka za Usne

Mehron uvodi četiri vrlo glatke matte olovke za usne, posebno formulirane i proizvedene u Italiji. Mehronove L.I.P. Pencils olovke daju vam učinak matiranog ruža za usne te pružaju fleksibilnost dizajna umjetničke olovke. Olovke su dostupne u četiri klasične nijanse. Naše nove profesionalne olovke za usne omogućuju da vaše usne ostanu čvrsto definirane dok pružaju bogati pigment s baršunastim matiranim završetkom. Njihova savršena veličina omogućuje vam preciznu primjenu te su idealne za iscrtavanje, definiranje i popunjavanje usana. Njihova formula bez isušivanja usana obogaćena je Olus Oilom.

79.00Kn

LipStix Sealer Fiksator

LipStix Sealer fiksator razvijen je kako bi spriječio da se ruž za usne razmazuje i da se boja prenosi tamo gdje ne bi  trebala. LipStick Sealer fiksator je prozirna neljepljiva tekućina dostupna u staklonoj bočici od 15 ml sa četkicom za nanošenje.
490.00Kn 392.00Kn

Metallic New Year’s Glam Kit

 Mi smo jako ponosni na naše metallic prahove, a posebno volimo njihovu svestranu primjenu – od bold metallic tuša na očima do laganog metallic touch-a na sjenilu pa čak i usnama. Kako nam se bliži najluđa noć u godini, složili smo za vas Metallic New Year’s Glam Kit koji sadrži glavne sastojke za wow efekt: Metallic prah – zlatni, Metallic prah – srebrni, Precious sjajni prah – Rosinica, Mixing tekućina (133 ml), Paradise makeup AQ kist 818 i Paradise makeup AQ kist 810.

Akcija traje do 31.12.2017. ili do isteka zaliha!