Profesionalni Makeup za oči – palete sjenila, olovke za oči, umjetne trepavice, maskare, primer za oči, olovke za obrve…

KATEGORIJE PROIZVODA
232.00Kn

1927 Liquid Vinyl™ Makeup

 1927 Liquid Vinyl™ Makeup novi je proizvod predstavljen povodom 90-te godišnjice postojanja Mehrona. Njegova jedinstvena formula, otporna na vodu i mrljanje, zadržava sjajni efekt i omogućuje vam stvaranje beskrajnih tekstura na licu i tijelu. Uključuje profesionalnu četkicu s dva dijela koja je savršena za izradu najfinijih detalja. Naš ultra dugotrajan tekući vinil može se upotrijebiti kao precizan tuš za oči ili koristiti za izradu detaljnih body painting kreacija. Upotrijebite svoju kreativnost, mogućnosti su beskrajne! Proizvod dolazi u obliku bočice s tintom od 15 ml (0.5 oz.)
 
132.00Kn

Brazen Maskara – Black

 Mehronova Brazen Maskara je najnoviji must-have za sve ljubitelje šminke. Posebna formula s najlonskom infuzijom stvara divan volumen prianjajući se na najfinije trepavice što omogućuje njihovo maksimalno produljenje. Od korijena do vrha vaše trepavice su obložene prekrasnom mlaznom crnom, vodootpornom maskarom koja je laka kao pero i iznimno dugotrajna. Fleksibilna četkica odjeljuje svaku pojedinu trepavicu za glatku, ravnomjernu i jednostavnu primjenu. Sadrži hranjiva svojstva vitamina E. Proizvod se nalazi u tubi od 9g (0.32 oz.) za produženu uporabu.
 
79.00Kn

Detailz

Detailz je tekući koncentrat u boji, specijalno izrađen za pojedinosti te je neophodan za bilo kojeg vizažista za oslikavanje lica i tijela.

.

60.00Kn112.00Kn

E.Y.E Lashes Trepavice

E.Y.E Trepavice su glamurozne i dramatične. Podižu oči na sljedeću razinu! Budite zapaženi sa Mehron visoko kvalitetnim, intrigrantnim, ručno izrađenim sintetičkim trepavicama.

83.00Kn

E.Y.E Liner Olovka za Oči

Mehron E.Y.E. Olovka za Oči je dugotrajna, bogato pigmentirana kajal olovka za oči. Luksuzna tekstura koja klizi i daje maksimalnu fleksibilnost povesti će oči od klasično sofisticiranog dana u sparnu zadimljenu noć. E.Y.E Olovka ima više načina za izradu linija, definiranje i povećavanje očiju.

464.00Kn

E.Y.E Powder & CHEEK Paleta Sjenila za Oči i Obraze – 8 boja

Kombinacija naših najprodavanijih E.Y.E sjenila za oči i CHEEK rumenila u paleti sa ogledalom koja uključuje kist za sjenilo za oči ima veliku vrijednost. Dostupni su u glatkoj paleti sa ogledalom koja sadrži 47.32 ml (48 g).

464.00Kn

E.Y.E Powder Paleta Sjenila Za Oči – 8 boja Matte & Shimmer

E.Y.E powder sjenila za oči su profesionalna neutralna tonirana sjenila koja su dostupna u shimmer i mat nijansi. Njihova napredna baršunasto glatka formulacija nikad ne čini grudice ili nabore.

79.00Kn

E.Y.E Powder Sjenilo za Oči

E.Y.E. Powder sjenila za oči su baršunasto glatka i stisnuta u prah sa mat završetkom koje se nikada ne gruda i ne gužva. Lako se uklapaju i čine jednako dramatičan izgled očiju za pozornicu, ekran i ulicu.
302.00Kn

ECHO Paleta – Pressed Glitter

Mehronova ECHO Paleta – Pressed Glitter-a revolucionarni je način dodavanja šljokica! Ova jedinstvena prešana formula omogućuje nanošenje sjaja bez upotrebe medija za miješanje ili ljepila, bez opadanja! Ova deluxe zrcalna kompaktna ploča sadrži tri prizmatične nijanse (zlato, srebro i opal) koje reflektiraju spektralno svjetlo za zapanjujući učinak. Napredna hidratantna formula sadrži korisna svojstva vitamina E i ekstrakta nara. Nanesite kistom ili prstima. Nosite samostalno ili nanesite preko svojih omiljenih Mehron proizvoda!

96.00Kn

iNtense Pro Prešani Pigmenti

Naša bogato pigmentirana sjenila nude osnovnu paletu intenzivnih nijansi i baršunastu mat testuru koja se stapa s lakoćom. iNtense PRO Prešani Pigmenti su također dovoljno svestrani kako bi se koristili na više načina na kosi i na tijelu, za teatralni i dramatični učinak.

628.00Kn

iNtense Pro Prešani Pigmenti Paleta

Mehronovi iNtense PRO Prešani Pigmenti su također dostupni i u paleti. Paleta sa ogledalom uključuje kist za sjenilo. Dostupni u paleti sa ogledalom unutar koje su glatke posude od 25.43 ml (24 g).
95.00Kn

Maskara PRO – Black

Izgrađeni slojevi trepavica u prekrasnoj, duboko pigmentiranoj i čistoj boji. Dostupna u bočici od 6 ml sa štapićem za nanošenje.
95.00Kn

Maskara PRO – Dark Brown

Postigni trenutnu dramu! Povećava gustoću i dužinu trepavica za izgled koji je hrabriji i intenzivo smeđi.

33.00Kn

Pencil Liner Olovka

Pencil Liner Olovka za šminkanje nudi neusporedivu ujednačenost i bogatu podebljanu boju za zanimljivije dizajne.
88.00Kn 44.00Kn88.00Kn

Precious Sjajni Prah

Precious Sjajni prah je visoko pigmentirani prah stvoren za ekstremno lijepe svakodnevne makeup kreacije ili za posebne prilike. Ovaj bogati svilenkasti prah svestran je u primjeni od glave do pete za bilo koju priliku.

163.00Kn

Primed Primer Za Oči

Primed Primer Za Oči daje dugotrajnost šminke na očima kroz cijeli dan i cijelu noć. Formuliran je za udobnost sa dodanim antioksidansima, vitaminima te ekstraktom zelenog čaja.
70.00Kn

ProPencil™ Slim Olovka

Primarna makeup olovka u današnje vrijeme, nudi neusporedivu uniformnost i bogatu odvažnu boju kojom možete stvarati najsloženije kreacije. Ove svilenkasto glatke, ultra-kremaste olovke s lakoćom klize po koži. ProPencil™ olovka zatvorena je čvrstim prozirnim omotom. ProPencil ™ olovka može se lijepo izoštriti pomoću našeg ProPencil ™ Dual šiljila za olovke. Dolazi u obliku tanke olovke lagane za držanje od 0,04 oz (1.13 g).