KATEGORIJE PROIZVODA
167.00Kn

Celebre Pro-HD Conceal-It Korektor Paleta

Celebre Pro-HD Correct-It pruža satenski glatko prekrivanje za svaki tip kože. Ovaj svestrani kremasti makeup savršen je za prikrivanje svakog tipa crvenila i diskoloracije. Spoj formule bez mirisa i rafiniranih ulja, ali sa vitaminom E i antioksidativnom snagom nara. Ova napredna formula sadrži i aloe veru, prvenstveno za smirivanje kože. Celebre Pro-HD Conceal-It dostupan  je u ekskluzivnoj paleti od čak 6 savršeno prekrivajućih nijansi koje omogućuju ciljano i prilagodljivo prekrivanje bilo kojeg tonusa kože.
167.00Kn

Celebré Pro-HD™ Correct-It Neutralizator Paleta

Celebre Pro-HD Correct-It višenamjenski je kremasti makeup savršen za neutraliziranje i korekciju raznovrsnih tonova kože, diskoloracija, podočnjaka… Spoj formule bez mirisa i rafiniranih ulja, ali sa vitaminom E, aloa verom i antioksidativnom snagom nara, štiti i hidratizira kožu. Celebre Pro-HD Correct-It dostupan je u ekskluzivnoj paleti od čak 6 savršeno neutralizirajućih nijansi koje omogućuju ciljanu i prilagodljivu korekciju i ujednačavanje bilo kojeg tonusa kože.
158.00Kn

ProColoRing Korektor

ProColoRing korektor prekriva i popravlja bilo koju vrstu nepravilnosti na licu. Prikladna paleta od 5 nijansi osigurava lakše korištenje za bilo koji tip kože. Dostupan je u posudi od 28 grama sa 5 različitih nijansi.
158.00Kn

ProColoRing Neutralizator

ProColoRing Neutralizator popravlja bilo koju vrstu diskoloracije na licu. Prikladna paleta od 5 nijansi osigurava lakše korištenje za bilo koji tip kože. Dostupan je u posudi od 28 grama sa 5 različitih nijansi.
158.00Kn

Tattoo CoveRing – Paleta Korektora – 5 Nijansi

Kremasta formula za prekrivanje tetovaža, madeža i pigmentacijskih mrlja na koži. Tatoo CoveRing paleta korektora je dostupna u 5 različitih boja.