Profesionalni proizvodi za pripremu i njegu kože.

KATEGORIJE PROIZVODA
200.00Kn

Bared Tekućina za Skidanje Šminke i Čišćenje Lica

Bared Tekućina za Skidanje Šminke i Čišćenje lica formulirana je za skidanje šminke i vodootporne šminke dok kožu ostavlja mekom, nježnom i hidratiziranom. Dostupna je u bočici od 120 ml.
88.00Kn2,278.00Kn

Barrier Sprej

Barrier Sprej je prozirna tekućina koja fiksira šminku na licu te štiti osjetljivu kožu od utjecaja šminke, lateksa i drugih supstanci. Barrier sprej je odličan za TV, pozornicu, Face painting, Halloween, specijalne efekte i fotografiju.

83.00Kn

Before and After Hidratantni Losion

Ovaj umirujući losion vraća mekoću vašoj koži uz dodatak vitamina E, aloe vere i ostalih nježnih sastojaka. Before and After hidratantni losion ne sadrži ulja ni voskove. Dostupan je u bočici od 120 ml.
223.00Kn

Cara Hidratantni Losion

CARA Hidratantni Losion je hranjivi vitaminski losion za sve tipove kože bogat antioksidansima. Formula sa vitaminom E, shea maslacem, aloe verom te ekstraktom acai bobica pomaže uspostaviti vitalnost vaše kože.

74.00Kn

Enriched Hladna Krema

Jedinstvena hladna krema, bez mirisa, obogaćena vitaminom E, uklanja kremastu i masnu šminku te istovremeno vlaži, omekšava i zaglađuje kožu.
83.00Kn

Makeup Odstranjivač u Losionu

Svilenkasto glatki losion uklanja ostatke kremaste i masne šminke na brži i lakši način ostavljajući na koži vrlo mekani osjećaj.
163.00Kn

Primed Primer Za Oči

Primed Primer Za Oči daje dugotrajnost šminke na očima kroz cijeli dan i cijelu noć. Formuliran je za udobnost sa dodanim antioksidansima, vitaminima te ekstraktom zelenog čaja.
130.00Kn

Skin Prep Pro Primer Za Lice

Skin Prep Pro Primer za Lice čista je tekućina bez mirisa dizajnirana za bolji učinak makeup-a na svim tipovima kože. Omogućava dugotrajnost šminke pod stresnim uvjetima.
92.00Kn

TouchUp Anti-Shine Mat Gel

TouchUp Anti-Shine Mat Gel uklanja sjaj i masnoći kože. Dostupan je u 3 nijanse: Light Tint, Medium Tint i Dark Tint. Samo kapljica ovoga gela instantno uklanja sjaj sa kože. Makeup artisti vole TouchUp Anti-Shine Mat Gel.

223.00Kn

Velvet Finish – Primer Za Lice

Velvet Finish Primer za lice stvara savršeni sloj na vašem licu te ga priprema za daljnju aplikaciju makeup-a. Čista i upijajuća formula osigurava mat završni izgled dajući koži baršunastu mekoću.

83.00Kn

Xtra Gentle Odstranjivač Šminke s Očiju

Vrlo lagana formula koja uklanja vodootpornu maskaru i tuš za oči. Dostupan u pakiranju u bočici od 120 ml sa zaštitom od izljevanja.