Profesonalni dodaci – kistovi, spužvice, špahtle, puderpuff spužvice, šiljila, profesionalni makeup koferi i torbice…

KATEGORIJE PROIZVODA
115.00Kn

AWA Mini spužvice

AWA Mini sintetička spužva će utisnuti Vašu šminku sa lakoćom i pružiti Vašem dizajnu glatki satenski finiš. Polukružni oblik spužve napravljen je za fleksibilnu primjenu i udobnost.

115.00Kn

AWA Petal spužvice

AWA Petal sintetička spužva će utisnuti Vašu šminku sa lakoćom i pružiti Vašem dizajnu glatki satenski finiš. Polukružni oblik spužve napravljen je za fleksibilnu primjenu i udobnost.

557.00Kn

Face Painting Practice Head – Glava

Ova profesionalna, kvalitetna, periva glava za vježbu je idealan alat za osnove šminkanja lica, vježbu specifičnih tehnika, testiranje novih proizvoda za šminkanje i kreiranje vlastitih jedinstvenih dizajna.
100.00Kn

Face Smoothie Spužvasti Aplikator

Jedinstveni dizajn Face Smoothie spužvice osigurava sigurnu aplikaciju proizvoda. Sa ovom spužvicom ćete sa lakoćom doprijeti do nedostižnih područja na vašem licu. Nježna tekstura spužvice je glatka na dodir, jedinstvenog oblika kako bi se prilagodila konturama lica, ostavljajući nepogrešive tragove makeup-a.

26.00Kn

Foam “Hydra” Spužvasti Aplikator

“Hydra” Spužva ima glatku i mekanu površinu za nanošenje tekućih podloga te Paradise Makeup AQ™. Vrlo mekana sintetička spužva omogućuje kompletnu kontrolu i savitljivost osobito kada se koristi mokra za tekuće podloge. Veličine  cca. 7.62 cm.
213.00Kn

Latex Bald Cap

Ova ćelava kapa profesionalne kvalitete napravljena je od prirodnog lateksa za savršeno pristajanje. Ove kape koriste vizažisti u cijelom svijetu za kazališne i filmske predstave.
27.00Kn

Non-Latex Spužvasti Aplikator

Glatka i gusta spužvica za nanošenje kremaste šminke. Osigurava glatku, jednoliku primjenu svaki puta. Veličina 5.08 x 2.54 x 2.54 cm  sa trokutastim krajevima.
 
321.00Kn

Non-Latex Spužvasti Aplikator – 72 kom

Glatka i gusta spužvica za nanošenje kremaste šminke. Osigurava glatku, jednoliku primjenu svaki puta. Veličina 5.08 x 2.54 x 2.54 cm  sa trokutastim krajevima.
 
26.00Kn

Paradise Makeup AQ Spužvasti Aplikator

Paradise Makeup AQ sintetička spužva će utisnuti Vašu šminku sa lakoćom i pružiti Vašem dizajnu glatki satenski finiš. Polukružni oblik spužve napravljen je za fleksibilnu primjenu i udobnost.
74.00Kn

Powder Puff Large

Naš jastučić za pudranje profesionalne kvalitete upotrebljava se da bi utisnuo i učvrstio pudere u prahu u kremastu šminku. Jastučić za pudranje ravnomjerno raspoređuje sve vrste pudera. Dostupan je u okrugloj veličini 8.89 cm i 12.06 cm.

70.00Kn

ProPencil Dual Šiljilo

ProPencil Dual Šiljilo nježno oštri vašu kozmetiku poput Mehron’s ProPencil olovke formirajući savršene završetke. Oštrice šiljila sa otvorima u dvije veličine mogu oštriti tanke i debele olovke. Veličine cca. 2.54 x 2.54 x 3.81 cm.
111.00Kn

Stainless Steel Špahtla

Stainless steel putty špahtla je čvrsti metalni alat namijenjen za višenamjensku primjenu i formiranje voska. Odličan je i za primjenu proizvoda iz spremnika na higijenski način.
26.00Kn

Stipple Sponge Aplikator

Stipple Sponge apllikator je točkasta spužvica koja ima grubu strukturu, koristi se za izradu raznih efekata
77.00Kn

Tekućina za Čišćenje Kistova

Mješavina masnih otapala koja čisti i dezifincira prirodne i sintetičke kistove. Brzo isparava čime omogućuje bržu ponovnu upotrebu kistova.

274.00Kn

Torbica za kistove

Torbica za kistove prikladna je za pohranu do 15 kistova sa dugim drškama.  Idealna je za putovanja te praktično oblikovana kako bi stajala na Vašem stolu za šminkanje. U torbicu nisu uključeni kistovi. Torbica je veličine 30.48 x 30.48 cm.