Prikazano 1–20 od 120 rezultata

KATEGORIJE PROIZVODA
232.00Kn

1927 Liquid Vinyl™ Makeup

 1927 Liquid Vinyl™ Makeup novi je proizvod predstavljen povodom 90-te godišnjice postojanja Mehrona. Njegova jedinstvena formula, otporna na vodu i mrljanje, zadržava sjajni efekt i omogućuje vam stvaranje beskrajnih tekstura na licu i tijelu. Uključuje profesionalnu četkicu s dva dijela koja je savršena za izradu najfinijih detalja. Naš ultra dugotrajan tekući vinil može se upotrijebiti kao precizan tuš za oči ili koristiti za izradu detaljnih body painting kreacija. Upotrijebite svoju kreativnost, mogućnosti su beskrajne! Proizvod dolazi u obliku bočice s tintom od 15 ml (0.5 oz.)
 
58.00Kn223.00Kn

3-D Gel

Proizvod od želatine za specijalne efekte prave kože i prostetskih komada. Dostupan u 3 standardne industrijske boje i veličine (svijetla, boja mesa i krvavo crvena).

 

88.00Kn

AdGem Ljepilo

AdGem je silikonsko ljepilo bez lateksa koje se koristi za sve tipove ukrašavanja tijela. Ovo ljepilo ima sastojke vode i akrila  pružajući  savršeno prijanjanje glitera, nakita, trepavica i drugog kozmetičkog pribora. U tekućem je obliku, ali kad se istisne iz tube, u kontaktu sa zrakom postaje gumenasto.
98.00Kn

AdMed Odstranjivač Tekućeg ljepila

Specijalna formula dizajnirana za uklanjanje AdMed tekućeg ljepila. Dostupna u bočici od 133 ml.
186.00Kn

AdMed Tekuće Ljepilo

Specijalna formula za ljepljenje svih vrsta dodataka na koži. Dostupan u staklenoj bočici od 15 ml sa kistom za nanošenje.
279.00Kn

Airbrush Šablona

Šablona štiti  oči klijenta od boje i koristi se da bi uskladio proizvod i zadržao ga simetričnim. Možete izmjenjivati više dizajna dodavajući svoj vlastiti osobni dodir. Možete izmjenjivati više dizajna dodavajući svoj vlastiti osobni dodir. S lakoćom popunite cijelo lice za 2-3 minute.
223.00Kn

Aura Bronzing Gel

Jedinstveni i lagani bronzing gel za lice i cijelo tijelo daje koži prekrasan sjaj prirodnoga osunčanog izgleda bez neprirodnih efekata.

115.00Kn

AWA Mini spužvice

AWA Mini sintetička spužva će utisnuti Vašu šminku sa lakoćom i pružiti Vašem dizajnu glatki satenski finiš. Polukružni oblik spužve napravljen je za fleksibilnu primjenu i udobnost.

115.00Kn

AWA Petal spužvice

AWA Petal sintetička spužva će utisnuti Vašu šminku sa lakoćom i pružiti Vašem dizajnu glatki satenski finiš. Polukružni oblik spužve napravljen je za fleksibilnu primjenu i udobnost.

488.00Kn

Bald Cap – Premium Character Makeup Kit

Oprema za ćelavu kapu je kompletan oprema koja vam omogućuje pretvorbu u ćelavog lika.
200.00Kn

Bared Tekućina za Skidanje Šminke i Čišćenje Lica

Bared Tekućina za Skidanje Šminke i Čišćenje lica formulirana je za skidanje šminke i vodootporne šminke dok kožu ostavlja mekom, nježnom i hidratiziranom. Dostupna je u bočici od 120 ml.
88.00Kn2,278.00Kn

Barrier Sprej

Barrier Sprej je prozirna tekućina koja fiksira šminku na licu te štiti osjetljivu kožu od utjecaja šminke, lateksa i drugih supstanci. Barrier sprej je odličan za TV, pozornicu, Face painting, Halloween, specijalne efekte i fotografiju.

83.00Kn

Before and After Hidratantni Losion

Ovaj umirujući losion vraća mekoću vašoj koži uz dodatak vitamina E, aloe vere i ostalih nježnih sastojaka. Before and After hidratantni losion ne sadrži ulja ni voskove. Dostupan je u bočici od 120 ml.
132.00Kn

Brazen Maskara – Black

 Mehronova Brazen Maskara je najnoviji must-have za sve ljubitelje šminke. Posebna formula s najlonskom infuzijom stvara divan volumen prianjajući se na najfinije trepavice što omogućuje njihovo maksimalno produljenje. Od korijena do vrha vaše trepavice su obložene prekrasnom mlaznom crnom, vodootpornom maskarom koja je laka kao pero i iznimno dugotrajna. Fleksibilna četkica odjeljuje svaku pojedinu trepavicu za glatku, ravnomjernu i jednostavnu primjenu. Sadrži hranjiva svojstva vitamina E. Proizvod se nalazi u tubi od 9g (0.32 oz.) za produženu uporabu.
 
223.00Kn

Cara Hidratantni Losion

CARA Hidratantni Losion je hranjivi vitaminski losion za sve tipove kože bogat antioksidansima. Formula sa vitaminom E, shea maslacem, aloe verom te ekstraktom acai bobica pomaže uspostaviti vitalnost vaše kože.

67.00Kn

Castor Sealer otopina

Castor Sealer je formuliran da bi olakšao aplikaciju kremaste šminke na kape od lateksa i slične nadomjeske. Dostupan u bočici od 30 ml sa kistom za nanošenje.
167.00Kn

Celebre Pro-HD Conceal-It Korektor Paleta

Celebre Pro-HD Correct-It pruža satenski glatko prekrivanje za svaki tip kože. Ovaj svestrani kremasti makeup savršen je za prikrivanje svakog tipa crvenila i diskoloracije. Spoj formule bez mirisa i rafiniranih ulja, ali sa vitaminom E i antioksidativnom snagom nara. Ova napredna formula sadrži i aloe veru, prvenstveno za smirivanje kože. Celebre Pro-HD Conceal-It dostupan  je u ekskluzivnoj paleti od čak 6 savršeno prekrivajućih nijansi koje omogućuju ciljano i prilagodljivo prekrivanje bilo kojeg tonusa kože.
1,069.00Kn

Celebré Pro-HD Kremasta Podloga – Contour/Highlight Paleta 12 Boja

Naša najprodavanija inovativna Celebré Pro-HD kremasta podloga daje svilenkasto glatku nemasnu teksturu pogodnu za sve tipove kože. Jedinstvena kremasta formula može se prilagoditi ukoliko želimo slabiju ili jaču pokrivnost sa prirodnim svježim izgledom kože.

2,417.00Kn

Celebré Pro-HD Kremasta Podloga – Paleta 20 Boja

Naša najprodavanija inovativna Celebré Pro-HD Kremasta podloga daje svilenkasto glatku nemasnu teksturu pogodnu za sve tipove kože.

119.00Kn

Celebré Pro-HD Kremasta Podloga – u Nijansama

Naša najprodavanija inovativna Celebré Pro-HD kremasta podloga daje svilenkasto glatku nemasnu teksturu pogodnu za sve tipove kože. Jedinstvena kremasta formula može se prilagoditi ukoliko želimo slabiju ili jaču pokrivnost sa prirodnim svježim izgledom kože.