Blog
Mehron Beauty

Nedostaje ti onaj ljetni sjaj na koži? Mi ga držimo u bočici!

Ako si ljetna djevojka u srcu i osjećaš posljedice zime na koži, razveseliti ćemo ti dan! Nema potrebe za odlaskom u tropske krajeve (iako ne bi imali ništa protiv toga!).

Mehron ima upravo ono što ti je potrebno da postigneš onaj ljetni, suncem obasjani sjaj kože, i to iz topline svog doma. Naš Aura Bronzing gel predstavlja savršeni ljetni shimmer u kompaktnoj boci. Ovaj lagani gel daje bilo kojem tonu kože lijep, ujednačen sjaj koji oponaša izgled sunčanog dana. Sadrži dovoljno shimmer-a da zasvjetluca kožu i privuče poglede. Aura Bronzin gel ima savršenu ujednačenost koja ga čini idealnim za cijelo tijelo. Možeš nanijeti samo gel ili ga pomiješati sa svojom podlogom za prirodan, blistav sjaj. Aura Bronzing gel  sadrži formulu za nježu kožu – mješavina je hidratantnih ekstrakata limunske trave, ginsenga, kamilice, krastavca, aloe vere i japanskog zelenog čaja zasigurno je ono za čime tvoja koža žudi u ovo zimsko vrijeme!

Aura

Savjeti profesionalaca:

  • Nanesite gel sa spužvicom ili prstima na čistu suhu kožu i pričekajte 1-2 minute
  • Usredotočite se na mjesta gdje ste se nanijeli konture za extra wow faktor!
  • Dodajte na vrat, prsa i uši za prirodni izgled
  • Nanesite na mjesta gdje bi sunce prirodno obasjalo vaše lice – čelo, nos, obrazi i brada

Da bi se doista vratili u ljeto i zaštitili usne, završite izgled sa slojem Glosstone PRO u Golden Spark nijansi. Nijansa sadrži sićušne reflektoriće svjetlosti, koji dodaju blistav efekt. I usne će voljeti svoju hidratantnu formulu koja je obogaćena antioksidansima dobivenim od aloe vere i vitamina E. Nanesite samo Golden Spark nijansu ili ga koristite preko svoje omiljene nijanse L.I.P Cream ruža za usne.

glosstone pro

Sve proizvode možete pronaći u našem web shopu.

Povezana objava

Odgovori