blog cover photo
Mehron Beauty

Smudgy eyeliner – prijedlog za novogodišnji look!

Volite li onu smudgy, prespavali ste sa šminkom, ali još uvijek izgleda sjajno vibru? Mi vam donosimo načine kako možete stvoriti taj look.

 

Lived In Liner

 

Mehronova kreativna direktorica Stephanie Koutikas nedavno je podijelila svoje savjete za stvaranje ovog cool girl izgleda na byrdie.com. “Smudgy eyeliner je najlakši look za postići jer ga stvorite bez napora i trebao bi biti neuredan – doista odgovor na one drhtave ruke koje ne mogu privući savršeni eyeliner”, kaže ona. Stephanie preporučuje da počnete s vrlo dobrim primerom za oči koji će pomoći eyelineru da ostane na mjestu te spriječiti da se mrlja izvan željenog područja. Mehron PRIMED Eye Primer sprječava nabiranje i mrljanje. Formuliran s antioksidansima, vitaminima i ekstraktom zelenog čaja, daje koži ugodan osjećaj.

PRIMED

Sljedeće – liner. Kako bi najbolje postigli razmrljani izgled, Stephanie preporučuje “mekani, kremasti eyeliner, kao što je Mehronov E.Y.E Liner Pencil. Povucite liniju preko gornje linije trapavica, a drugu na donji unutarnji dio (waterline)”. Obavezno ispunite razmake između trepavica. Zatim upotrijebite prst ili kist kako bi dobro izblendali. Prstom ili kistom radite pokrete lijevo – desno, polagano blendajte, sve dok ne dobijete željeni izgled.

 

blog proizvodi

Na kraju, ublažite i učvrstite liner sa sjenilom za oči. Utapkajte kist u E.Y.E powder sjenilo za oči i nanesite na razmrljani dio, a zatim izblendajte. Za maksimalni učinak, ostatak lica ostavite neutralnim.

Svi proizvodi mogu se kupiti u našem web shopu.

Makeup Paloma Romo, Model Erika Batiz, Fotograf Jackie Gallardo

 

 

 

Povezana objava

Odgovori