Eyelashes_Creative_A_label_
Eyelashes_Creative_A_label_Eyelashes_Creative_B_label__0

E.Y.E Lashes Trepavice

60.00Kn112.00Kn

E.Y.E Trepavice su glamurozne i dramatične. Podižu oči na sljedeću razinu! Budite zapaženi sa Mehron visoko kvalitetnim, intrigrantnim, ručno izrađenim sintetičkim trepavicama.

Očisti
Opis
E.Y.E Trepavice su glamurozne i dramatične. Podižu oči na sljedeću razinu! Budite zapaženi sa Mehron visoko kvalitetnim, intrigrantnim, ručno izrađenim sintetičkim trepavicama. E.Y.E Trepavice su fleksibilne, mogu se prilagoditi za svaki dan ili za specijalne prigode. E.Y.E Trepavice se mogu nositi u punoj širini ili dotjerane za dodavanje suptilnog naglaska na vanjske uglove oka. Dostupne su u više vrsta i izgleda za malo više volumena. Kada se oprezno rukuje s njima i kad se čiste, E.Y.E Trepavice mogu se aplicirati i do nekoliko puta. Pojedinačno su pakirane u kutiji sa poklopcem za jednostavnu pohranu.

Diamond X: X označava mjesto sa volumenom i sjajem. E.Y.E Trepavice  osvajaju dijamantnim ukrasima i umjetnički su osmišljene kako bi ukrasili bilo koji  izgled.

Diamond Feather: E.Y.E Trepavice ekstremne su ljepote iznad svega, zaobljene, ukrašene dijamantima  i umjetnički osmišljene kako bi bile odvažne i prekrasne.

Full: E.Y.E Trepavice klasično su dizajnirane za svakodnevni volumen i duljinu.

Fuller: E.Y.E Trepavice naglašavaju oči za dodatni volumen i duljinu.

Feather: Sa ovim uvijenim E.Y.E Trepavicama postiže se izgled izdašnog volumena i duljine.

Sparkles: Zasjajte sa ovim E.Y.E Trepavicama. Oči će namigivati i sjati sa ovim delikatno dizajniranim blistavim i sjajnim trepavicama.

Dodatne informacije
Tip:

Diamond X, Diamond Feather, Full, Fuller, Feather, Sparkles

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Dostava

Proizvode dostavljamo ovisno o raspoloživosti, zalihama i mjestu dostave u periodu od 1-5 radnih dana. Točan termin dostave vaše narudžbe javiti ćemo vam na dan narudžbe.

Za sve narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna na području Hrvatske.