206e

E.Y.E Liner Olovka za Oči

83.00Kn

Mehron E.Y.E. Olovka za Oči je dugotrajna, bogato pigmentirana kajal olovka za oči. Luksuzna tekstura koja klizi i daje maksimalnu fleksibilnost povesti će oči od klasično sofisticiranog dana u sparnu zadimljenu noć. E.Y.E Olovka ima više načina za izradu linija, definiranje i povećavanje očiju.

Očisti
Opis
Mehron E.Y.E. Olovka za Oči je dugotrajna, bogato pigmentirana kajal olovka za oči. Luksuzna tekstura koja klizi i daje maksimalnu fleksibilnost povest će oči od klasično sofisticiranog dana u sparnu zadimljenu noć. E.Y.E Olovka ima više načina za izradu linija, definiranje i povećavanje očiju. Specijalno izrađen za šminkanje unutrašnjosti kapka, dok glatka tekstura omogućuje jednostavnost nošenja. Idealna za precizno šminkanje ili razmazivanje. Lagana  za nanošenje s intenzivnim pigmentma, ova olovka za oči daje pečat svakoj torbici za makeup. Olovka je lagana za nanošenje sa praktičnim čepom. Sadrži 1.18 ml (1.1 g).
Dodatne informacije
Boje:

Black, Chocolate, Dark Brown, Smokey Green, True Blue

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Dostava

Proizvode dostavljamo ovisno o raspoloživosti, zalihama i mjestu dostave u periodu od 1-5 radnih dana. Točan termin dostave vaše narudžbe javiti ćemo vam na dan narudžbe.

Za sve narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna na području Hrvatske.