ffx
ffxffx-zffx-yffx-wbrffx-wffx-tffx-sffx-rffx-pffx-ogffx-offx-nbffx-mwffx-mgffx-lgffx-kgffx-gloffx-gllffx-glblffx-glffx-gdffx-gffx-fffx-cpffx-cffx-bzffx-byffx-blffx-b

Fantasy F-X

35.00Kn41.00Kn

Lagana kremasta šminka na bazi vode, visoko pigmentirana u plastičnoj tubi za brzu i neposrednu primjenu dizajna. Izvrstan za cjelogodišnju primjenu za oslikavanje lica i sportske događaje.

Opis
Lagana kremasta šminka na bazi vode, visoko pigmentirana u plastičnoj tubi za brzu i neposrednu primjenu dizajna. Izvrstan za cjelogodišnju primjenu za oslikavanje lica i sportske događaje. Dostupan u različitim bojama, pojedinačno ili u paleti od 5 boja. Dostupan u pakiranju u tubi od 30 ml.
Dodatne informacije
Boje:

Black, Blue, Burgundy, Bronze, Creole/Light Brown, Copper, Soft Beige/Light Flesh, Green, Gold, Glow-in-the-Dark, Glow Blue, Glow Yellow, Kelly Green, Liberty Green, Monster Grey, Moonlight White, Navy Blue, Orange, Ogre Green, Purple, Red, Silver, Teal, White, Wolfman/Dark Brown, Yellow, Zombie Flesh

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Dostava

Proizvode dostavljamo ovisno o raspoloživosti, zalihama i mjestu dostave u periodu od 1-5 radnih dana. Točan termin dostave vaše narudžbe javiti ćemo vam na dan narudžbe.

Za sve narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna na području Hrvatske.