Metallic_Powder_Mini_Group_label_
Metallic_Powder_Mini_Group_label_129c-ml-s129c-ml-gd129c-ml-cp129c-ml-bz

Metalik Prah sa Mixing Tekućinom

126.00Kn

Mehron Metalik Prah i Tekućina za Miješanje je  set za neograničene mogućnosti dizajna. Ultra fini Metalik Prah može stvoriti dramatične dizajne i efekte. Mekani Metalik Prah je fino uklopljen i jednako pomiješan.

Očisti
Opis
Mehron Metalik Prah i Tekućina za Miješanje je  set za neograničene mogućnosti dizajna. Ultra fini Metalik Prah može stvoriti dramatične dizajne i efekte. Mekani Metalik Prah je fino uklopljen i jednako pomiješan. Kreiran za dodavanje dinamičkih sjajnih akcenata  na bilo koji izgled šminke. Zlatni, Srebrni, Brončani ili boje bakra, Metalik Prah se može upotrebljavati sam za suptilne obične boje  ili pomiješan s našom uključenom tekućinom za miješanje od 29.57 ml za stvaranje intenzivne boje pravih metala. Metalik Prah je dostupan u malom spremniku koji sadrži 5.03 ml (5 g) sa izmjenjivim zatvaračem  i tekućinom za miješanje u boci od 30 ml.
Dodatne informacije
Boje:

Metalik Prah – Bronze w/ Mixing Tekućina, Metalik Prah – Copper w/ Mixing Tekućina, Metalik Prah – Gold w/ Mixing Tekućina, Metalik Prah – Silver w/ Mixing Tekućina, Metalik Prah – Lavender w/ Mixing Tekućina, Metalik Prah – Rose w/ Mixing Tekućina

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Dostava

Proizvode dostavljamo ovisno o raspoloživosti, zalihama i mjestu dostave u periodu od 1-5 radnih dana. Točan termin dostave vaše narudžbe javiti ćemo vam na dan narudžbe.

Za sve narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna na području Hrvatske.