800-pal-a

Paradise Makeup AQ ProPaleta – 12 Boja

349.00Kn1,534.00Kn

Mehronovi svjetski poznati proizvodi za oslikavanje lica i tijela Paradise vrhunske su kvalitete, na bazi vode i dostupni u paleti od 12 najbitnijih i najprodavanijih boja za profesionalne umjetnike face i body paintinga.

Očisti
Opis
Mehronovi svjetski poznati proizvodi za oslikavanje lica i tijela Paradise vrhunske su kvalitete, na bazi vode i dostupni u paleti od 12 najbitnijih i najprodavanijih boja za profesionalne umjetnike face i body paintinga. Posude u paleti su napunjene profesionalnim punjenjem od 40 g koje se prodaju pojedinačno ili se može formirati prilagođeni komplet ProPalette (800-PAL-E) od 12 praznih posudica. Raspon boja uključuje: Crnu, Bijelu, Crvenu, Žutu, Plavu, Zelenu, Narančastu, Smeđu, Zelenu, Ružičastu i Ljubičastu. U paleti se nalazi 12 pojedinačnih spremnika od 6.90 ml (40 g)  unutar 31.75 x 25.4 x 3.17 cm dugoj praktičnoj prijenosnoj kutiji.
Dodatne informacije
Verzija:

Professional Size A – 12 Boja, Professional Size B – 12 Boja, Professional Size – prazna paleta (12 spremnika)

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Dostava

Proizvode dostavljamo ovisno o raspoloživosti, zalihama i mjestu dostave u periodu od 1-5 radnih dana. Točan termin dostave vaše narudžbe javiti ćemo vam na dan narudžbe.

Za sve narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna na području Hrvatske.