1
Mehron Beauty

Zasjajte ove blagdane uz Mehron

Blagdanski makeup je u znaku sjaja i šljokica.

Primed_MixingLiquid_PreciousGems_MetallicPowder (1)Zbog jedne male iskrice glittera već izgledate i osjećate se svečano, a najbolji dio je, možete ga nanijeti suptilno ili u full-on-glam stilu ako želite. Lagano pređite svjetlucavim sjenilom preko kapka. Zasjajite obrve. Povucite šljokičasti tuš na oči. Nabacite svjetlucave usne. Sa svim navedenim izgledima, trik je kako zadržati taj glitz na mjestu. Ako želite oduševiti sa svjetlucavim kapcima, svakako ne želite da poglede privlači višak sjenila koji se strusio na vaše obraze! Tu ćemo vam pomoći mi! Mehron ima proizvode koji stabiliziraju pigmente na mjestu za savršen blagdanski makeup.

PRIMED

Primed Eye primer

“Primed Eye Primer pruža dugotrajnost te postiže odlične rezultate kod uklanjanja crvenila kada je u pitanju priprema oči“, kaže Mehronova makeup umjetnica Pamela Faller. “Koristite ga sa svojim omiljenim svijetlim, snažnim i metalik pigmentima, kao što su Precious Sjajni prahMetalik prah. Primed Eye Primer će zadržati vaš izgled na mjestu bez dodatinih popravaka.” Dovoljno je nanijeti malu količinu na kapke pomoću prsta ili kista prije primjene šminke. Isprobajte – djeluje poput magneta za pigmente!

 

Mixing_Liquid+label

Mixing tekućina

Mixing tekućina je Mehronova osnova. “Upotrijebite ju da bi učvrstili glitter na unutarnjim kutovima oka, središtu kapka ili čak u obrvama. Koristeći mixing tekućinu, zasigurno ćete učvrstiti oblike na mjestu“, kaže Pamela. Pokušajte ju pomiješati sa Paradise Glitter-om u u srebrnoj boji ili Metallik prahu u srebrnoj ili zlatnoj boji za neku blagdansku prigodu. Za nešto suptilniji look, koristite mixing tekućinu u kombinaciji sa Metalik prahovima kako biste stvorili prekrasan eyeliner.

GLOSSTONE PRO CLEAR

Glosstone Pro Sjajilo Za Usne

Kada je riječ o usnama, Glosstone Pro u Crystal Clear nijansi je vaš i naš trik iz rukava. Nanesite sloj Glosstone Pro sjajila preko svoje omiljene boje za usne, a zatim prstima lagano utapkajte pigment koji želite.

 

Sve proizvode možete pronaći u našem web shop-u 🙂

Povezana objava

Odgovori