Aura
Mehron Beauty

Željni sjajne, zdrave, preplanule kože?

Želite li nakon ove duge zime vratiti natrag sjaj i zdravu boju vašoj koži?

E pa za to više ne trebate čekati Majku Prirodu. Pobrinite se sami za osunčani izgled svoje kože s Aura Bronzing Gel-om. Ovaj pametni bronzer lagane teksture daje prekrasan, izjednačen, prirodan sjaj, imitirajući izgled kože nakon dana provedenog pod suncem. Univerzalan je i formuliran tako da odgovara svim tonovima kože, što znači da s njim nećete imati problema oko traženja savršene nijanse, kao s tekućim podlogama i korektorima. Laganog razmazivanja i blendanja, Aura Bronzing Gel ne ostavlja linije na koži, ne puca i ne daje narančasti efekt. Idealna sinergija hidratantnih ekstrakata limunske trave, ginsenga, kamilice, krastavca, aloe vere i japanskog zelenog čaja, u kombinaciji s velikodušnom količinom zlatno-brončanog shimmer-a, vraća koži onaj prekrasni zdravi sjaj koji svi želimo a ne znamo kako postići.

Aura_Creative_A__90698.1466776668.1280.1280__29530.1469227464.1280.1280 (1)

Bez parabena i ulja, veganski proizvod koji nije testiran na životinjama.

Preporuka za korištenje:

  • Nanesite prstima ili spužvicom na mjesta gdje bi vas sunce prirodno prvo pogodilo – duž sredine nosa, vrh brade, jagodice, i gdje se čelo susreće s linijom kose.
  • Koristite samostalno ili pomiješajte s vašom najdražom hidratantnom kremom, obojanom/BB kremom ili tekućom podlogom za prekrasan, osunčani ten.
  • Za prirodan efekt, nemojte zaboraviti nanijeti gel i na uši, vrat te dekolte.
  • Nanesite na ruke i noge za konačan, cjelokupni osunčani izgled.

To je jedan od mojih najdražih proizvoda” kaže vizažistica Megan Hill Luman. “Daje taman dovoljno shimmera . . .zaista je jako prirodan.” Pogledajte kako ona koristi Aura Bronzing Gel u priloženom videu.

 

 

Povezana objava

Odgovori